kostrådgivning

Kostrådgivning 

Vet du vad du äter varje dag och hur det påverkar din kropp? Vill du ändra på din kost med vet inte riktigt hur du ska göra? Eller är du kanske redan en aktiv individ och har mål med din träning som du trots ihärdigt tränande inte når fram till? 

Kostrådgivning är ett helt individuellt upplägg. Tillsammans med din kostrådgivare sätter ni upp och identifierar dina mål och tittar närmare på vilka förändringar som behöver göras med din kost. 

Kostrådgivningen är på minst 3 möten. Givetvis kan du efter det fortsätta att träffa din kostrådgivare regelbundet, för stöd och hjälp som kan behövas. Förändring tar tid och det är viktigt att få den hjälp som du behöver under tiden. Din kostrådgivare hjälper även till med att hitta en lämplig motionsform som passar dig för ett snabbare resultat med din viktminskning och för en bättre allmän hälsa

Vår filosofi gällande kosten

 Många tror att efter man varit hos en kostrådgivare är det bara sallad, frukt, fisk och nötter som gäller. Detta stämmer sällan. Vår tanke gällande kost är att den skall vara god, mättande och så varierande som möjligt.
För oss är det viktigt att den kosten och de kostprogram vi bygger upp tillsammans med våra kunder skall vara hållbar idag och flera år framåt. 
Vår filosofi och framgångskonept kallas 80 - 20 metoden - Ät hälsosamt 80% av veckan och unna dig sånt som kanske inte är lika nyttigt 20%. Då är det lättare att lyckas! 

Har du frågor eller vill boka kostrådgivning?