VÅRA HÄLSOSAMMA
SAMARBETEN

ETT ENKELT VAL - CITY GROSS

Livsviktigt har startat ett samarbete med City Gross som innebär en vägledning i butikerna, som under hösten 2019 började bli synlig för kunderna. På hyllkanterna sitter bland annat små skyltar med texten ”Ett enkelt val” för att vägleda till varor som innehåller mindre socker och/eller fett samt produkter med mer fibrer än motsvarande varor. Sortimentet, som vägleds under frasen ”Ett enkelt val”, omfattar vardagsprodukter många äter ofta och där det kan vara svårt att göra ett medvetet val. Som exempel kan nämnas müsli och flingor mejeriprodukter, pasta, ris och bröd.
 

GRATIS CHATTFUNKTION

City Gross erbjuder även en kostnadsfri chattfunktion. På citygross.se kan kunderna enkelt komma i kontakt med kostrådgivare från oss på Livsviktigt, för att få tips och råd om hälsosam mat. 

Chatten är öppen söndag - torsdag mellan kl 15.00 - 20.00

Läs mer om konceptet!
 

FAMILJENS VAL - ICA MAXI 

Familjens Val är ett butikskoncept, framtaget av Livsviktigt,  som riktar sig till både stora och små. Det har som avsikt att hjälpa till med att hitta god och hälsosam mat som barn oftast tycker om. För att förklara det enklast kan man säga att vi har tagit med ett sortiment med lite mindre socker, lite mer fullkorn och lite mer mättande mat. Helt enkelt lite mer hälsosam mat för dig och din familj. 
Konceptet sprider sig nu och Livsviktigt har som mål att finnas på 10 orter under slutet av 2019.

Familjens Val - Mycket mer än bara hälsosam mat 

Förutom att vi märkt upp varor som är extra hälsosamma 
finns även en hel del annat som finns med i konceptet:

- Barnklubben KIDS. 
- Kostrådgivare i butik. 
- Kostföreläsningar för butikens kunder. 
- Näthandel
- Familjens Val egna maskotar - Småttingarna

Du kan läsa massor om Familjens Val på www.familjensval.se 

 

Här presenteras konceptet på 2 minuter!